Maden Service Økonomisk tryghed Facility Management
Samfundsansvar Medarbejdere
Det siger kunderne Kantinetjek
Abonnementsordning Opskrifter Blog om kantinedrift
Ledige jobs
Ved at bruge tingstrom.dk, accepterer du vores brug af cookies.
Læs mere her
OK

Vores kunder er den bedste reference

Hvad mener vores kunder om deres kantine og samarbejdet med os?

Arbejdernes Landsbank

”Da banken valgte at outsource kantinedriften til Claus Tingstrøm A/S, havde vi tre mål: at øge spisekvaliteten, sikre en økonomisk besparelse og give vores køkkenmedarbejdere en god behandling. 
Det var ambitiøst, men vi lykkedes med alle tre mål, bl.a. takket været et tæt samarbejde med Tingstrøm om driften af bankens tre kantiner".

Henrik Schneller, chef for Facility Management, Arbejdernes Landsbank A/S

Metroselskabet

”Da vi startede op på Danmarks største anlægsprojekt var det vigtigt for os at have et godt og tæt samarbejdsklima internt, og vi besluttede, at kantinen skulle være et omdrejningspunkt her. Så kvaliteten og atmosfæren skulle være i top, og vores blandede medarbejdergruppe af danske og udenlandske specialister skulle have et meningsfuldt tilbud, uanset oprindelig spisekultur”, fortæller Tinna Hansen fra Metroselskabet.

DEAS

”Vi udbød kantinerne i tre af vores Company Houses, altså erhvervsejendomme med flere lejere. Tingstrøm vandt alle tre ordrer og det var det helt rigtige valg.

De leverer høj kvalitet, er gode til at tilpasse konceptet til de lokale behov og er fleksible omkring udfordringerne med at styre økonomi og kvalitet, uanset om ejendommen er helt eller delvist udlejet.”

Peter Blomgreen, afdelingschef, DEAS Facility Services