Maden Service Økonomisk tryghed Facility Management
Samfundsansvar Medarbejdere
Det siger kunderne Kantinetjek
Abonnementsordning Opskrifter Blog om kantinedrift
Ledige jobs
Ved at bruge tingstrom.dk, accepterer du vores brug af cookies.
Læs mere her
OK

Her kan du se et eksempel på en uge-menu

Mandag

Varm ret:

Lun ret:

Hjemmelavet lammepølser med polenta, spinat og bagt hvidløg

Tomattærte med bagte skalotteløg og toppet med sauté af kålskud.                                                                    

Salater:

Perlebyg salat med stegt broccoli, syltet rødløg, sherryeddike og toppet med bagte cherrytomater.

Marokkansk inspireret couscous salat med abrikoser, mynte, spinat og ristet mandler

Rå rødbedesalat med æbler, ristet græskarkerner og bergamot-granatæble marinade

Komponenter:

Årstidens udvalgte komponenter, både rå, bagte, dampede og stegte, flest forarbejdede i vintersæsonen og flest rå i sommer sæsonen

Egne hjemmelavede dressinger og en række smagfulde olier og eddiker til at blande selv                                                   

 

 

Pålæg:

Stegt kulmule med asparges-broccoli, saltet citron og cremet solsikkerkerner

Bagte jordskokker og kartofler med syltede grøntsager

Stegt kyllingebryst med pancetta og salsa romesco

Rørt tatar af oksekød med ristet brødkrumme og estragon

Ost:

Tallegio med syltet havtorn

Vesterhavsost med pære-æble kompot

Brød:

Formbrød med emmermel

Rugbrød med æblesurdej

Tirsdag

Varm ret:

Lun ret:

Helstegt lammekølle med rosenmarin og timian hertil nye stegte kartofler og kompot af tomat og hvidløg

Kikærtepandekager med auberginer, tomat og sesam                                

Salater:

Farvede tomater med røget paprika og sherry eddike

Sorte bønner med hvidløgsstegte auberginer, courgetter og piment vendt med rucola og grana

Bagte gulerødder med feldsalat, vendt i æblevinaigrette og med æblechips

Komponenter:

Årstidens udvalgte komponenter, både rå, bagte, dampede og stegte, flest forarbejdede i vintersæsonen og flest rå i sommer sæsonen 

Egne hjemmelavede dressinger og en række smagfulde olier og eddiker til at blande selv 

 

 

Pålæg:

Stegt makrel med syltede beder

Hjemmelavet lammerullepølse med aubergine-tahin creme

Friteret aubergine med marineret kikærter

Kalvetykkam med tørrede gulerødder og estragon

Brød: 

Yoghurtbrød

Rugbrød med mandler

Onsdag

Varm ret:

Lun ret:

Stegt hvilling med små kartofler og vinaigrette af rødløg og bacon

Krydrede kyllingefrikadeller med grøn mojo

Salater:

Thai-nuddelsalat med lynstegt pak choy, peberfrugt, jordnødder og frisk koriander

Nordisk kålsalat med birkes, hasselnødder, jomfru idet grønne, sennepsfrø og tranebær

Blomkåls couscous med kapers, persille, rødløg, citron og ristede mandler

Komponenter:

Årstidens udvalgte komponenter, både rå, bagte, dampede og stegte, flest forarbejdede i vintersæsonen og flest rå i sommer sæsonen 

Egne hjemmelavede dressinger og en række smagfulde olier og eddiker til at blande selv 

 

 

Pålæg:

Blæksprutte med espelette-mayonnaise og eddikepulver

Oksespegepølse med kapers, rødbeder, karse og sennepsmayonnaise

Rullesteg med tørrede frugter og brødkrumme

Salat med røget kylling, ansjosmayonaise og hjertesalat

Ost:

Røget blåskimmelost med blommekompot

Gratineret gederulle med honning og rosemarin

Brød:

Groft hvede brød med fennikelfrø

Rugbrød med hasselnødder

Torsdag

Varm ret:

Lun ret:

Helstegt økologisk kylling fra Sødam med rabarberkompot, og agurkesalat og nye danske kartofl

Skind stegt laks med soya, sennep og basilikum

Salater:

Bagt butternut squash med ristet grønkål, toppet med granatæbler og feta

Kartoffelsalat med grønne asparges, rødløg og senneps-vinaigrette

Hjertesalat med gammeldags mormor dressing (piskefløde tyknet med citron saft) og nye ærter / Italiensk inspireret brødsalat med tomater, rødløg, agurk, basilikum og vinaigrette

Komponenter:

Årstidens udvalgte komponenter, både rå, bagte, dampede og stegte, flest forarbejdede i vintersæsonen og flest rå i sommer sæsonen 

Egne hjemmelavede dressinger og en række smagfulde olier og eddiker til at blande selv

 

 

Pålæg:

Røget sild med ramsløg og stegt brødkrumme                                   

Røget filet med flødepeberrod og æbler

Sommersalat med radisser, purløg og agurk

Stegt kylling bryst med bacon og dildsyltet agurker

Brød:

 

 

Ugens søde:

Yoghurtbrød med sort sesam

Rugbrød med hørfrø

 

Mazarintærte med hyldeblomst, syltet ferskner og hindbær

Fredag

Varm ret:

Lun ret:

Grillet flap Meat med chimichurri og saltbagte kartofler

Friteret glasnudler med tigerrejer i chili og koriander

Salater:

Grønkålssalat med æbler, syltet tranebær og ristet hasselnøddeflager

Boghvedesalat med langtidsbagte tomater, saltbagte skalotteløg, bagt hvidløgsvinaigrette og bulls blood salat

Blomkålssalat med ristet mandler, skalotteløg og estragon

Komponenter:

Årstidens udvalgte komponenter, både rå, bagte, dampede og stegte, flest forarbejdede i vintersæsonen og flest rå i sommer sæsonen 

Egne hjemmelavede dressinger og en række smagfulde olier og eddiker til at blande selv

 

 

Pålæg:

Lynstegt tun med sesam og lime

Røget skinke med agurkerelish

Rejesalat med avocado, rødløg, balsamico og urter

Saltet kalvespidsbryst ned syltet peberrod, friteret kapers og pickles

Ost:

Farmhouse cheddar med oliventapanade

Bleu d’Auvergne med syltede valnødder

Brød:

Groft hvede brød med fennikelfrø

Rugbrød med hirse