Maden Service Økonomisk tryghed Facility Management
Samfundsansvar Medarbejdere
Det siger kunderne Kantinetjek
Abonnementsordning Opskrifter Blog om kantinedrift
Ledige jobs
Ved at bruge tingstrom.dk, accepterer du vores brug af cookies.
Læs mere her
OK

Økonomisk tryghed giver et godt samarbejde

Med vores kantineløsning har I altid indblik i økonomien

Alle virksomheder og organisationer har i dag fokus på økonomi og driftssikkerhed. Også når det drejer sig om driften af deres kantine. Som kunde hos os, ved I altid hvordan det går med økonomien i jeres kantine. Også uden I selv behøver at spørge. For os er tryghed og gennemsigtighed nemlig nøgleord, når det handler om økonomi og samarbejde.

Vi har sat tingene i system. Vi har systemer og programmer for budgetlægning, for styring af løn og indkøb og for rapportering og opfølgning. Det giver vores kunder tryghed, fordi de kan stole på, at deres penge bruges forsvarligt.

Vi holder løbende vores kunder orienteret om, hvordan det går i kantinen. Både med økonomien, forbruget, antallet af frokostgæster og andre vigtige faktorer, som har betydning for kantinens drift.

Stram økonomistyring holder prisen nede

Vi holder prisen nede via stram økonomistyring. Et samarbejde med os betyder at økonomien holder og at I får indblik i alt, der vedrører jeres kantines økonomi.

Hver måned modtager I en økonomisk rapport, så I altid ved, hvordan det går. Hvert år udarbejder vi et kantinebudget til jer i så god tid, at det kan integreres i jeres eget budget.

Hvis I overvejer at gøre mere for jeres medarbejdere, kan vi foreslå nye tiltag, konsekvens-beregne dem og hjælpe med at prioritere dem ud fra value-for-money-princippet.

Hvis I omvendt ønsker en kritisk gennemgang af jeres udgifter, kan vi hjælpe med at udpege de besparelser, som mærkes mindst. Vi praktiserer åbenhed og gennemsigtighed. Sådan sikrer vi, at I altid har fuld indsigt og et godt grundlag at tage beslutninger på.