Maden Service Økonomisk tryghed Facility Management
Samfundsansvar Medarbejdere
Det siger kunderne Kantinetjek
Abonnementsordning Opskrifter Blog om kantinedrift
Ledige jobs
Ved at bruge tingstrom.dk, accepterer du vores brug af cookies.
Læs mere her
OK

Kokke søges til Cheval Blanc Kantiner

Er du gastronomisk stærk og en god kollega?

Så er det måske dig, vi er på jagt efter. Vi har vokseværk og søger derfor kokke og catere til kantiner i København og Nordsjælland.

Hvem er du?

Jobbet

Du får et godt og stabilt job med gode arbejdsforhold, god løn, pension og sundhedsordning, samt gode udviklingsmuligheder og søde kolleger.

Stillingerne er fuld tid og arbejdstiden er primært placeret på hverdage mellem kl. 7 og kl. 15. Jobstart er med det samme, men vi venter gerne, hvis du er den helt rigtige til jobbet.

Send din ansøgning til kundechef Karin Bidstrup Olsen på karin@cheval-blanc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Cheval Blanc på et fad

Cheval Blanc Kantiner er stiftet i 1994 af fagfolk fra restaurationsbranchen med en lang historik i bolledejen. Vi er specialister i kantinedrift og kendt for høj kvalitet. Vi driver 90 kantiner i hele Danmark for både offentlige og private kunder. Vi er små 400 medarbejdere, der dagligt serverer frokost for ca. 23.000 mennesker. Vores hovedkontor ligger i Hellerup. I dag ejes vi af det italienske cateringselskab Camst International s.r.l. (80 %) og Claus Tingstrøm Holding (20 %). Ud over at være en virksomhed der bærer velsmag og professionalisme i vores DNA, har vi mere på menuen end mad. Vi arbejder med bæredygtighed i alle led af vores værdikæde fra ord til bord og har vundet priser for vores miljøarbejde. Vi er en virksomhed, der sætter vores præg på tidens trends, lader os inspirere af verden omkring os og ser udfordringer som nøglen til udvikling og nytænkning.