Maden Service Økonomisk tryghed Facility Management
Samfundsansvar Medarbejdere
Det siger kunderne Kantinetjek
Abonnementsordning Opskrifter Blog om kantinedrift
Ledige jobs
Ved at bruge tingstrom.dk, accepterer du vores brug af cookies.
Læs mere her
OK

Er du vores nye kollega?

Gode udviklingsmuligheder, søde kolleger og tryghed i ansættelsen

 

Vi lægger vægt på, at alle medarbejdere hos os har spændende faglige udfordringer, et godt arbejdsmiljø, familievenlige arbejdstider og ordnede forhold. Vi har to årlige fælles-arrangementer for alle i virksomheden. Nemlig den årlige sommerfest, hvor vi allesammen går ud og spiser med efterfølgende musik og fest. Og den traditionsrige juletræsfest med underholdning og gaver til alle børnene, julelotteri og hygge.

Vi har altid fokus på fagligheden. Det betyder fx, at alle køkkenchefer hos os skal have arbejdet i restaurant med et højt gastronomisk niveau, før de kom til os. Vores køkkenchefer skal have mindst én gastronomisk uddannelse og gerne to, f.eks. kok/konditor, tjener/kok eller EHR/kok.

Hos os er service også en vigtig del af arbejdet. Vi er til for kundernes skyld, så alle skal gøre sig umage med at få samarbejdet til at glide godt i hverdagen.

Kom i praktik hos os

Hvis du går i folkeskolen eller på en ungdomsuddannelse, og har lyst til at komme i praktik som enten kok, cater eller køkkenassistent, er du velkommen til at kontakte driftsleder Karin Bidstrup Olsen 

Ingen ledige stillinger? Søg uopfordret.

Hvis vi ikke lige pt. har en ledig stilling, men du gerne vil være med på holdet, så send os en ansøgning uopfordret ansøgning.

Udfyld formularen herunder: