Maden Service Økonomisk tryghed Facility Management
Samfundsansvar Medarbejdere
Det siger kunderne Kantinetjek
Blog om kantinedrift
Ledige jobs
Ved at bruge tingstrom.dk, accepterer du vores brug af cookies.
Læs mere her
OK

Vi passer godt på vores medarbejdere

Hos Claus Tingstrøm A/S satser vi på medarbejdernes faglige udvikling

De fleste af vores medarbejdere er faguddannede og vi prioriterer deres efteruddannelse højt. To tredjedele af vores medarbejdere er faguddannede kokke. Hertil kommer faguddannede bagere, konditorer, smørrebrødsjomfruer, pålægsmagere m.fl.

Vores køkkenchefer er som regel kokkeuddannede og har altid erfaring fra både restaurationsbranchen og kantinedrift.

Efteruddannelse og faglig udvikling

For os er det vigtigt, at man bliver dygtigere, mens man arbejder hos os. Efteruddannelse kan fx handle om at blive endnu bedre til at lave mad. Her satser vi især på interne kurser, hvor vi hyrer kapaciteter udefra til at komme og lære fra sig.

Efteruddannelse kan også handle om økonomi, samarbejde eller service. Fx har samtlige medarbejdere i 2014 og 2015 gennemført et servicekursus. En del af kurset har været teaterøvelser, hvor vi sammen har trænet, hvordan man møder kunderne og hinanden konstruktivt og hvordan man kommunikerer løsningsorienteret.


Faglige udfordringer er vigtige for vores medarbejdere. Derfor flytter de fra tid til anden kantine for på den måde både at lære af de nye kolleger og give egne erfaringer videre. Typisk bliver en kok eller assistent 1-2 år i samme kantine, mens køkkencheferne flytter ca. hvert 4. eller 5. år.

Et godt sted at arbejde

Vi gør os umage med at være en god arbejdsplads for vores ansatte. Vi har en velfungerende arbejdsmiljøorganisation og vi har overenskomst med 3F og HK. Vi samler hele medarbejderflokken et par gange om året. Nemlig til den traditionelle sommerfest samt den ligeså traditionsrige juletræsfest, hvor alle medarbejdere, deres partnere og børn er inviteret.