Maden Service Økonomisk tryghed Facility Management
Samfundsansvar Medarbejdere
Det siger kunderne Kantinetjek
Blog om kantinedrift
Ledige jobs
Ved at bruge tingstrom.dk, accepterer du vores brug af cookies.
Læs mere her
OK

For os er god service en dyd

God service handler om fleksibilitet og viljen til at finde en løsning.

Vi gør os umage med at alle føler sig velkomne i kantinen og ved buffeten, og at vores kunder opfatter os som nemme og fleksible at arbejde sammen med i hverdagen. Og det lykkes. Vores brugerundersøgelser viser, at kantinebrugerne sætter stor pris på vores gode service.

Den gode stemning begynder i køkkenet. Derfor lægger vi vægt på, at vores medarbejdere har det godt indbyrdes, og at de har stor frihed til at løse deres opgaver. Det betyder, at vores kunder, gæster og brugere ikke møder et stift koncept, men et menneske, der kan løse udfordringerne på stedet.

Vi tager service alvorligt

Vores personale ved, hvor meget god service betyder. Hvis kantinen er lukket, er vores telefoner altid åbne. Hvad enten det er en vigtig frokost til forretningsforbindelser, et spørgsmål til regnskabet eller et skybrud natten til søndag, kan I altid regne med, at vi finder en løsning – også uden for kantinens åbningstid.

Langt de fleste af vores medarbejdere har gennemført et servicekursus. En del af kurset har været teaterøvelser, hvor vi sammen har trænet, hvordan man møder kunderne og hinanden konstruktivt og hvordan man kommunikerer løsningsorienteret.

Vi er lydhøre

Vi lytter til alle - også dem vi ikke er enige med. Vi gør det, fordi vi er glade for gæsternes interesse for kantinen. Og meget ofte har de en pointe! Derfor deltager vi gerne i kantineudvalgsmøderne, vi gennemfører brugerundersøgelser og taler løbende med alle interesserede. Alt sammen for at sikre, at vi er fortrolige med jeres ønsker.

I kan være sikre på, at vi selv reagerer, hvis der skal følges op på en uheldig udvikling. Vi lytter, også når I ikke taler og har mange års erfaring i at læse udviklingen i en kantine. Vi har stor erfaring med forskellige interessegrupper og ved hvordan man skal tilrettelægge kommunikationen med forskellige medarbejdergrupper, tillidsfolk, sekretærer etc. både når der sker større ændringer i kantinedriften eller når vi går ind og overtager en kantine. Her gør vi os altid umage med at sikre en smidig proces og stiller informationsmateriale til rådighed både i form af foldere, tekst til intranet og materiale til medarbejderbladet.