Maden Service Økonomisk tryghed Facility Management
Samfundsansvar Medarbejdere
Det siger kunderne Kantinetjek
Blog om kantinedrift
Ledige jobs
Ved at bruge tingstrom.dk, accepterer du vores brug af cookies.
Læs mere her
OK

Lad dig inspirere af temadagene i din kantine

Vi har en masse skønne opskrifter, vi gerne vil dele med dig

Mindst fire gange om året har vi særlige temadage i vores kantiner. Her sætter vi fokus på en madtrend, særlige råvarer eller etik og værdier i vores madlavning. Vi gør det, fordi vi gerne vil give dig som til dagligt spiser i en af vores kantiner, en god og anderledes oplevelse. Og fordi vi gerne vil dele vores madglæde og viden med dig. Med temadagene håber vi også at kunne inspirere så mange som muligt til at prøve nye råvarer og tilberedningsmetoder derhjemme. Og om ikke andet at give stof til nogle gode samtaler hen over frokosten.

De opskrifter vi bruger i løbet af temadagene er altid udviklet og testet af vores egne kokke. Opskrifterne er jo lavet til brug i et storkøkken, dvs. meget store portioner. Derfor vælger vi hver gang nogle af opskrifterne ud og laver dem i en version til 4-6 personer, så det giver mening for de fleste at lave dem i en almindelig husholdning.

Med Tingstrøm TEMA har vi blandt andet beskæftiget os med dyrevelfærd, stenkværnet mel, supper, verdensmad, krydderurter og klassiske retter i nye fortolkninger. Klik på det enkelte tema nedenunder, så når du frem til opskrifterne.

Rigtig god fornøjelse :-)

Vegetar

 

Street Food

 

Velfærds grisen

Stenkværnet mel

Friske krydderurter 

Klassikere i ny fortolkning

Verdensmad

Velfærdskød

 Suppe